Få skrevet fem kundehistorier og gør beslutningsprocessen nemmere for nye kunder

…samtidig med at du bidrager til ny bog om “Modtagerrettet B2B kommunikation i praksis.”

Kundehistorie-pakken, som er den eneste du skal forholde dig til lige nu, giver dig:

 • Fem kundehistorier, som hver udarbejdes i følgende varianter:
  • Dobbeltsidet A4 til print
  • Kortere version til hjemmesiden
  • Ppt-variant – én slide
 • Tekst til én landing page, hvor alle kundehistorier linker til, og hvor den besøgende kan anmode om yderligere information
 • Indhold, der giver mulige kunder en anledning til at række ud. Form og indhold bestemmer vi afhængigt af din målgruppes præferencer, men det kan være en e-bog, et webinar el.lign. Vi taler om indhold, der er så værdifuldt for din målgruppe, at de ønsker en dialog med dig.
 • Projektledelse og briefing af din interne web-ressource, så det der skal ligge online kommer op de rigtige steder og effekten kan måles.
 • Indholdsplan og teasere (kombinationer af tekst, billede og video) til online brug. Dette er med til at sikre, at I drypvis og over en længere periode aktivt deler jeres kundehistorier – dvs løbende aktivitet for at drive mere trafik til hjemmesiden.

Tre faser

Kundehistoriepakken er fase 1 i et forløb på tre faser, som alle tager udgangspunkt i dine kunder og dækker:

Tre faser på vejen til modtagerrettet B2B kommunikation

Intet bondefangeri – tag hele eller dele af rejsen

Du vælger selv, om du er med hele vejen. Hver fase er et selvstændigt forløb og giver umiddelbar værdi. Du siger kun ja til ét forløb ad gangen. Netop nu giver jeg 50% rabat på fase et, og sammensætter et tilsvarende tilbud for fase to og tre. Er du med i én fase, har du automatisk mulighed for rabat i efterfølgende fase.

Hvad koster kundehistorie-pakken, og hvad betaler du?

Normalt tager jeg 8.500 kr. for en kundehistorie. Køber man fem på én gang kommer stykprisen ned på 6.500 kr. – dvs 32.500 kr for de fem kundehistorier. Den samlede “Kundehistorie-pakke” som ud over kundehistorier inkluderer landing page, e-bog (eller tilsvarende afhængigt af din målgruppe), projektledelse, teasere og indholdsplan koster normalt 65.000 kr.

Hvis du i løbet af maj 2017 kan stille med fem “glade kunder,” der vil være med, får du 50% rabat på kundehistorie-pakken og betaler altså kun 32.500 kr. De 12.500 kr. betaler du up front og resten, når vi er i mål med fase 1 i løbet af juli.

Hvorfor det hele til det halve?

Jeg samlet mine erfaringer, beskrevet min metode og skriver på en bog om, hvordan B2B-virksomheder med avancerede og komplekse produkter, kommunikerer modtagerrettet i praksis – og skaber mere forretning! Jeg kommer til at arbejde med seks virksomheder, som synes min tilgang lyder rigtig, og som gerne vil have løftet deres modtagerrettede kommunikation. I en kombination af legeplads og laboratorium får du fordel af, at jeg løbende optimerer og justerer for at skabe de bedst mulige resultater. Til gengæld skal du love, at jeg må følge op på, hvad du får ud af indsatsen. Jeg kommer til at bruge elementer af læringen og resultaterne i min bog – selvfølgeligt uden at afsløre fortrolig information. Derfor får du det hele til det halve.

Kun plads til seks, så skriv i dag!

Når du registrerer dig nedenfor, sender jeg dig mere information om “Kundehistorie-pakken” og forløbet. Vi tager et kort telefonmøde, og vurderer gensidigt, om der er basis for et samarbejde. Er der det, og kan du tage en beslutning, kommer du med som en af de seks, og vi starter op i maj!